Concert pascal
MOPAN Suceava

La Suceava se derulează proiectul „Familii Fericite. Comunități Incluzive”, inițiat de către Asociația „SEVA”, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului și Inspectoratul Școlar. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean. Reprezentantele SEVA și Poliției, Angela Zarojanu, respectiv, Ileana Iacob, au transmis că proiectul „Familii Fericite. Comunități Incluzive” s-a născut din ideea de a susține integrarea socială a diverselor categorii sociale expuse riscului de marginalizare, de a lupta pentru prevenirea comportamentelor agresive manifestate asupra femeilor şi de a promova egalitatea de şanse şi non discriminarea în viaţa comunităţii.

Obiectivul general îl constituie creșterea nivelului de incluziune socială a cetățenilor din mediul rural prin dezvoltarea rețelei de suport în cazurile de violență domestică. Beneficiari direcți sunt 20 de asistenți sociali ce activează în cadrul a 20 de primării din mediul rural sucevean, 2.000 de persoane aflate în risc de violență domestică și risc de excluziune socială din mediul rural de la nivelul județului nostru, dar și instituțiile guvernamentale și non guvernamentale din cele 6 județe din regiunea de Nord-Est cu atribuții în prevenirea actelor antisociale în rîndul tinerilor. Beneficiari indirecți ai proiectului „Familii Fericite. Comunități Inclusive” sînt societatea civilă și 10.000 de suceveni aflați în risc de excluziune socială prin violență domestică. În primele 6 luni din 2019, în județul nostru au fost emise 75 de ordine provizorii de protecție și 77 de ordine de protecție.

Asociația „SEVA” derulează la Suceava proiectul „Familii Fericite. Comunități Incluzive”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava