Concert pascal
MOPAN Suceava

Bursa Generală a locurilor de muncă are loc astăzi, începînd cu ora 10, la Iulius Mall Suceava, precum şi la Casa Germană din Rădăuţi, sediile agenţiilor din Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc. Potrivit directorului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Suceava, Mirela Adomnicăi, datele preliminare referitoare la oferta Bursei Generale cumulează la această dată, la nivelul judeţului, un număr de 487 locuri vacante, oferite de 82 de agenţi economici. Distribuţia pe localităţi a posturilor vacante înregistrate la această bursă este următoarea: Suceava – 241 de locuri de muncă, din care 223 pentru persoane fără studii superioare şi 18 pentru persoane cu studii superioare, Fălticeni 85 locuri de muncă, 81 pentru fără studii superioare şi 4 pentru persoane cu studii superioare, Rădăuţi 115 locuri -dintre care doar unul pentru persoane cu studii superioare şi Cîmpulung Moldovenesc 46 de locuri de muncă oferite, din care trei pentru persoane cu studii superioare.
Mirela Adomnicăi spune că, la această ediţie a Bursei, cele mai ofertante domenii de activitate, adresate solicitanţilor cu studii medii, sunt: construcţiile, comerţul şi serviciile hoteliere sau de alimentaţie publică, aflate în plin sezon de reluare a activităţilor. Meseriile cele mai căutate în aceste ramuri economice sunt constructorii de structuri, dulgherii, mecanicii de utilaje, instalatorii, bucătarii, ospătarii, manichiuriştii, frizerii, etc.
“ Domeniile de activitate care au solicitat specializări cu studii superioare sunt: activităţile profesionale şi ştiinţifice, prelucrarea lemnului, fabricarea de maşini şi utilaje, activităţile de difuzare şi transmitere de programe, activităţi de asigurări, telecomunicaţiile, etc. Ocupaţiile solicitate în aceste domenii sunt: programator, inginer mecanic,economist, specialist în domeniul securităţii muncii, consultant financiar, etc.”, a precizat Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava