Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi a avut loc ceremonia de deschidere a Programului Oficial de Internship al Guvernului României la care a participat Primul-ministru al României, Viorica Dăncilă, alături de miniștri, secretari de stat și reprezentanți ai instituțiilor participante la Program în calitate de organizații gazdă. Programul la care participă 200 de tineri este coordonat de secretarul de stat, Oana Pintilei.

”Guvernul României participă la formarea tinerilor în carieră oferindu-le șansa de a învăța de la profesioniști pentru a dobândi experiență concretă și recunoscută la nivel național și internațional. Din anul 2018 sunt onorată să coordonez Programul Oficial de Internship al Guvernului României iar fară entuziasmul tinerilor participanți, valoroși și bine pregătiți, nu aș fi reușit.

Cu o parte dintre cei 200 de interni ai ediției de anul acesta al Programului Oficial de Internship al Guvernului României m-am întâlnit în țară, în cadrul reuniunilor de promovare a Programului și mă bucur nespus că astăzi i-am reîntâlnit într-un cadru oficial, după o etapă de evaluare extrem de riguroasă.La început de carieră este important pentru tineri sa aibă posibilitatea de pune în practică cunoștințele dobândite în anii de studiu și să acumuleze experiență. De aceea, Programul Oficial de Internship al Guvernului României este un program de interes pentru tinerii studenți sau absolvenți, fiindcă le oferă posibilitatea de a-și alege instituțiile unde doresc să își desfășoare activitatea, într-un mediu de lucru adecvat și primitor, să se implice în proiectele instituției-gazdă, ghidați de specialiști cu o vastă experiență în administrația publică”, a declarat Pintilei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava