Comenzi MOPAN Suceava

Pe 20 aprilie 2013 Asociația Secular-Umanistă din România lansează concursul online “Ziua Astronomiei”. Aflată la cea de-a patra ediție, competiția are ca scop promovarea acestei ştiinţe în rândul tinerilor. Temele abordate sunt menite să atragă elevii și studenții cu vârste de până la 26 de ani către studiul astronomiei, iar premiile oferite an de an includ telescoape, laptopuri, tablete, enciclopedii, DVD-uri cu documentare și abonamente la reviste de știință.

Tema de anul acesta este “Astronomie vs. Astrologie”, iar pentru a participa, concurenţii trebuie să înscrie o prezentare video originală prin care să ilustreze diferenţele dintre astronomie şi astrologie. Calendarul concursului cuprinde următoarele etape:

– 20 aprilie-25 mai: realizarea și înscrierea prezentărilor

– 26-31 mai: jurizarea lucrărilor înscrise în concurs

– 1 iunie: anunțarea câștigătorilor

– 15 iunie: festivitatea de premiere

Câștigătorul concursului va primi un laptop și un telescop, premiul al II-lea constând într-un telescop, iar câștigătorul locului al III-lea va primi un pachet de cărți pe teme științifice. Premiile acestei ediții sunt oferite de System Plus și Da Vinci Learning. Mai multe detalii despre competiție puteți afla accesând site-ul concursului, www.ziua-astronomiei.ro.

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) a fost fondată în 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular, cunoașterea științifică și gândirea critică. ASUR este membră a International Humanist and Ethical Union (IHEU).

ASUR a derulat numeroase proiecte de popularizare a științei, dintre care amintim marcarea în România a unor evenimente importante, (Darwin Day, Ziua Astronomiei, Space Week sau Ziua Mondială a Umanismului) și organizarea unor proiecte pentru copii, precum Concursul Național Interșcolar „Emil Racoviță” și Expoziția „Xperiment!”. De asemenea, în fiecare an, asociația editează Calendarul Științific, menit să contribuie la popularizarea marilor evenimente care au marcat cunoașterea științifică.

ASUR lansează a IV-a ediţie a concursului online “Ziua Astronomiei”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava