MOPAN Suceava

Week-end-ul aduce evenimente atractive la Iulius Mall Suceava: zeci de variante de ghiozdane pot fi găsite la târgul Bag Expo, prichindeii se vor distra la atelierul de creație, iar numeroase premii cool îşi aşteaptă, zilnic, câştigătorii.

Sâmbătă, la Iulius Mall Suceava reîncep atelierele creative pentru cei mici. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, prichindeii vor învăța de la specialiștii Creativ & Deco cum să picteze suporturi din lemn pentru creioane, utile la grădiniţă, la şcoală sau acasă. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar la final, năzdrăvanii vor primi cadou propriile creații.

La Iulius Mall Suceava, începutul școlii este prilej de bucurie și îți aduce premii care te vor face să devii campion la jocuri cool și orele de sport. Dacă te pregăteşti pentru şcoală şi cumperi din magazinele din Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei, vino să îţi ridici premiul la Centrul Info, la spinner-ul norocos! Zilnic, primii 200 de clienţi pot câştiga cadouri garantate precum: mingi de fotbal sau de baschet, seturi de palete pentru tenis de masă, coardă de sărit cu contorizator, spinnere, jocuri de societate, vouchere la cofetăria Saveurs, sesiuni de înfrumusețare la salon Carmen Style sau băuturi răcoritoare. În plus, până pe 17   septembrie, Iulius Mall oferă în fiecare zi, prin tragere la sorți, o bicicletă.

Până duminică inclusiv, parterul Iulius Mall Suceava găzduieşte o ediție specială a târgului Bag Expo, dedicată pregătirilor pentru începutul anului școlar. Elevii, mici sau mari, vor găsi aici gentuțe și ghiozdane vesele, genți și rucsacuri încăpătoare, în timp ce pentru studenți și nu numai sunt prezentate serviete, genți și rucsacuri pentru laptop. În plus, târgul reuneşte mii de genţi şi accesorii, printre care şi piese din noua colecţie, în culorile toamnei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava