Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Muzeul Bucovinei aşteaptă copiii din Suceava la cele două ateliere, de sculptură şi pictură, care vor fi organizate în august. Atelierele se desfăşoară în cadrul proiectului de pedagogie muzeală „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare” aflat la cea de a IV- a ediţie şi se adresează copiilor cu vîrsta cuprinsă între 6 şi 18 ani. Înscrierile se fac, la secretariatul Muzeului Bucovinei, pînă pe 31 iulie, contra unei taxe de 30 de lei per copil.

Atelierul de pictură „Alternative picturale” are ca punct de plecare opera artistei plastice Mărioara Pruteanu-Corduban, căreia combinarea diverselor tehnici picturale i-a oferit multiple posibilităţi de exprimare, dând la iveală lucrări cu o mare încărcătura simbolică şi sensuri metaforice. Atelierul de pictură se desfăşoară în perioada 10-14 august 2015, în programul orar 9 – 12 (20 de locuri) şi 13 – 16 (20 de locuri).
De asemenea, atelierul de sculptură „Sculptura – artă a volumelor” a fost conceput în jurul sculptorului Iftimie Bârleanu, autor al mai multor monumente ce impresionează prin forţă şi expresivitate artistică, dintre care amintim statuia ecvestră a lui Ştefan cel Mare (Suceava, 1977) – statuie din bronz turnat, aflată în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei. Atelierul se desfăşoară în perioada 17-21 august 2015, în acelaşi program orar 9 – 12 (20 de locuri) şi 13 – 16 (20 de locuri).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava