Concert pascal
MOPAN Suceava

Adolescentii interesati sa isi implineasca pasiunile sau sa isi descopere pasiuni noi, intr-un mediu prietenos si organizat, pot participa, incepand de azi, la CURSURILE PENTRU ADOLESCENTI, organizate de Atelierele ILBAH.

Cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty pot fi urmate de toti tinerii interesati sa se pregateasca pentru o cariera de viitor.

Ai intre 14 si 18 ani si vrei sa iti gasesti directia in cariera? Daca esti interesat ca inca de pe bancile scolii sa iti cultivi un hobby pe care, ulterior, sa il transformi intr-o cariera, cursurile pentru adolescenti de la Atelierele ILBAH sunt pentru tine.

Esti inclinat spre moda? Iti place sa pregatesti pateuri, meniuri gustoase ori prajituri? Vrei sa creezi aplicatii sau sa ai o afacere de succes? Indiferent ce te intereseaza, la Ateliere ILBAH gasesti cursul care te poate pregati pentru viitor.

“Fa ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta!”- Confucius. Alege cursurile dorite si testeaza ce iti place. Gaseste-ti din timp domeniul preferat si in care vei profesa in viitor.

Cursurile pentru Adolescenti organizate de Atelierele ILBAH reprezinta o oportunitate de dezvoltare profesionala, de testare, invatare si o sansa de a-si gasi vocatia si directia in cariera. Dar nu in ultimul rand, sunt si o oportunitate de a cunoaste oameni noi si de a lega prietenii, de a fce schimb de idei si de experienta.

Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, sau chiar Beauty sunt doar o parte dintre domeniile in care trainerii Atelierele ILBAH vor ghida pasii cursantilor, pentru a deprinde secretele unei meserii de interes. Tu ce alegi?

Detalii despre cursuri si inscriere gasiti pe site, in pagina CURSURI PENTRU ADOLESCENTI.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava