MOPAN Suceava

ATEN International, unul dintre liderii mondiali în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, propune o soluție integrată, ce facilitează controlul rapid, precis și cu minimum de efort al tuturor dispozitivelor electronice care echipează de regulă spațiile de întâlniri, ședințe și conferințe din mediul de afaceri.

Unul dintre elementele cu impact major asupra rezultatelor unei organizații îl reprezintă eficiența cu care comunică acestea, atât intern, cât și extern. De aceea, companiile acordă tot mai multă atenție modului în care sunt organizate diverse întâlniri, ședințe sau conferințe și apelează tot mai mult la tehnologie pentru a avea garanția succesului. Pe lângă avantajele bine cunoscute legate de intermedierea și fluidizarea diverselor procese, în aceste situații de comunicare, implementarea agresivă a tehnologiei tinde însă să complice lucrurile pentru administratorii de sistem, care au prin urmare un număr mult mai mare de echipamente și dispozitive electronice de monitorizat, configurat sau operat. Problema este cunoscută și printre producători de tehnologie precum ATEN, care a dezvoltat un sistem integrat, ce simplifică și reduce timpul necesar pregătirii din punct de vedere tehnologic a unei ședințe sau conferințe.

ATEN Control System este un sistem de management cu conexiune Ethernet, ce încorporează mai multe controllere și elemente de extindere, alături de interfețe de configurare și control, pentru a facilita conectarea tuturor dispozitivelor dintr-o încăpere sau chiar dintr-o întreagă clădire, asigurând în acest fel controlul centralizat al acestora. Printre avantajele soluției se numără colaborarea inteligentă la nivelul dispozitivelor conectate, configurarea ușoară, utilizarea intuitivă, sincronizarea în timp real, posibilitățile de extindere și controlul de la distanță, de pe dispozitive mobile cu sistem de operare iOS, Android sau Windows. Mai mult decât atât, întregul proces de adopție constă în numai trei etape: conectarea, configurarea și controlul.

Pentru prima etapă, ATEN pune la dispoziție echipamentele de control VK2100 și VK1100, care, alături de panourile de control VK0200 și VK0100, servesc ca platformă centralizată de conectare a tuturor dispozitivelor, prin intermediul interfețelor Serial, IR, I/O, DC, IR/Serial și Ethernet. În timp ce conectivitatea bogată garantează o flexibilitate ridicată, emițătorul LED IR încorporat poate fi utilizat pentru adăugarea de noi dispozitive, prin funcția de „IR learning”. De asemenea, porturile USB cu care sunt dotate echipamentele pot fi folosite pentru încărcarea rapidă de profiluri personalizate.

În continuare, pentru configurare, ATEN pune la dispoziție un instrument software dedicat – VK6000 – axat pe rapiditate, ușurință în utilizare și eficiență. Acesta oferă o interfață grafică de utilizare, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare cunoștințe avansate de programare, dar și că întregul proces este deosebit de intuitiv. În plus, aplicația permite crearea de interfețe grafice personalizate, în funcție de specificul și nevoile companiei. Iar producătorul pune la dispoziție o bibliotecă cu peste 10.000 de drivere, ceea ce înseamnă că nivelul de integrabilitate este unul ridicat. Pentru controlul efectiv al dispozitivelor, ATEN a încercat să ofere utilizatorului un maximum de flexibilitate. Astfel, acesta are de ales între două: tastatura personalizabilă VK112EU cu până la 12 taste, panoul tactil de 10.1” VK330, sau aplicația pentru dispozitive mobile cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.

”Activitățile au migrat foarte mult în zona digitală, iar modul în care oamenii interacționează virtual este extrem de variat acum. Mai mult, se folosesc echipamente tot mai diversificate, care trebuie controlate centralizat, într-un mod cât mai simplu. În acest sens, ATEN Control Systemeste soluția de control centralizat în această nouă realitate digitală. Eficiența și productivitatea depindîn mod direct de simplitatea și viteza accesului la resurse, elemente pe care soluția noastră le are în primul rând în vedere”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

De la conectare și până la control, ATEN s-a concentrat pe furnizarea unei soluții care să asigure ușurință în implementare și utilizare, iar produsul rezultat dispune de toate elementele necesare și asigură un nivel suficient de ridicat de flexibilitate pentru a satisface cerințele și nevoile oricărei organizații, indiferent de dimensiunile și specificul acesteia. Pentru mai multe informații despre ATEN Control System, vizitați: http://www.aten.com/ext_data/global_en/microsite/ControlSystem/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava