Comenzi MOPAN Suceava

Sâmbătă și Duminică, 16 -17 iulie,  în localitatea Denzili / Turcia s-a deșfasurat Campionatul Balcanic U 20. La aceasta competiție a luat startul și sportiva dorneacă Costiuc Claudia -Ionela legitimata la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dubla legitimare CSM București care la finalul probei de 800 metri a reușit să devina campioană balcanică.

Antrenor -Profesor Prâsneac Cristian a declarat:”Aflată în al doilea an la categoria Juniori II ea a luat startul la Campionatul Balcanic U 20  reprezentând România în cadrul celei mai prestigioase competiții din regiunea Balcanilor la care au participat 21 de țari. Ea luat startul în proba de 800 metri unde la final a devenit Campioana Balcanica de Juniori 1 cursă pe care a terminat-o cu timpul de 2 minute 9 secunde și 21 sutimi . Aș vrea să mulțumesc și celor care au stat în spatele acestui rezultat conduceri CSM Dorna Vatra-Dornei cît și sponsorului personal al sportivei Apa Bucovina”.

Cursa Claudei este postată pe Facebok Atletism Vatra-Dornei: https://www.facebook.com/100075342261379/videos/1081557809385255

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava