Concert pascal
MOPAN Suceava

La fel ca în fiecare an, şi în 2013, cei mai buni sportivi ai LPS Suceava au primit recompense pentru activitatea şi rezultatele obţinute pe anul în curs. Sistemul de premiere a fost schimbat faţă de anii trecuţi, cei mai buni 10 de la fiecare secţie având partea lor de glorie, pentru ca dintre aceştia, cei mai valoroşi să fie pe podiumul final.
Festivitatea de premiere a fost realizată de către directorul LPS Suceava, Ioan Radu, alături de directorul adjunct Cristina Lohănel şi reprezentanţii Consiliului Local Suceava, Corneliu Vornicu şi Cornel Grosaru.
Cei mai buni sportivi au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi cupe de către organizatori, ordinea premierii fiind alfabetică.
Pe primele trei poziţii în clasamentele atleţilor au fost în ordine: Simona Caziuc, Ioana Pascari şi Mihai Romaş. Primele două sportive sunt pregătite de profesorul Toader Flămând, Mihai de Iustin Tătărău.
La fotbal, pe primele trei locuri în „top ten” au fost Andrei Cerlincă, Adrian Vornicu şi Toma Niga. Primul dintre laureaţi joacă la Rapid Suceava al doilea la Sporting, ultimul, dar nu cel din urmă fiind încă junior.
Cei mai buni handbalişti au avut şi ei clasamentul lor de final. Pe primele trei poziţii la final de an s-au clasat Gabriel Burlacu, care evoluează la CSU Suceava în Liga Naţională, Relu Chirilă, jucător de lot naţional şi revelaţia anului, Bogdan Cozorici.
Secţia de lupte a avut şi ea clasamentul ei, un clasament de final de an dominat de Teodor Horătău, el fiind urmat de Viorel Strugari şi Sebastian Prepeliuc, toţi trei recomandaţi pentru performanţe viitoare de profesorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan.
Cei mai buni sportivi ai secţiei de rugby în 2013 au fost , Laurenţiu David, Sebastian Beldiman şi Andrei Potariu. Elevii profesorului Dumitru Livadaru sunt componenţi ai loturilor naţionale ale României.
La volei, fetele au dominat topul celor mai buni. Pe prima poziţie a clasamentului de sfârşit de an s-a situat Roxana Ilaş, ea fiind urmată de Mariana Fedic şi de Laurenţiu Filimon.
Dintre toţi cei laureaţi la fiecare secţie în parte s-a realizat un clasament final pe liceu. Cel mai bun sportiv din 2013 a LPS Suceava a fost Teodor Horătău, de la lupte greco-romane, el fiind urmat de atletele Simona Caziuc şi Ioana Pascari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava