Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, Piteştiul a găzduit Campionatul Naţional de atletism pentru juniori II, competiţie la care sportivii suceveni au obţinut rezultate foarte bune. Nu mai puţin de patru atlete antrenate de Erzilia Ţîmpău, la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc şi CSM Suceava, au reuşit clasări pe podium.

Talida Maria Sfârghiu a reuşit să devină campioană naţională în proba de 1500 de metri cu un timp excelent, în aceeaşi cursă, Claudia Ionela Costiuc, sportivă pregătită de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei, terminând pe locul 3. Câmpulungeanca Mădălina Elena Sârbu a devenit vicecampioană naţională în proba de 3000 de metri, în vreme ce coechipierele sale, Antonia Gabriela Botnariuc, la 800 de metri, şi Mirela Anca Moroşan, la 5000 de metri, au prins ultima treaptă a podiumului de premiere.

Tot medalie de bronz a cucerit şi eleva Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Roxana Elena Ghiuţă, pregătită la CSM Suceava de către antrenorul Silviu Casandra, care a terminat cursa de 400 de metri cu record personal.

Calificate în urma acestor rezultate pentru Balcaniada juniorilor II, care va avea loc la Istanbul, pe data de 13 iulie, Antonia Botnariuc, Elena Mădălina Sârbu şi Roxana Elena Ghiuţă vor concura mai întâi la Campionatul Balcanic de atletism pentru Juniori I, care va avea loc pe Cluj Arena, în zilele de 2 şi 3 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava