Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleţii suceveni au avut o comportare deosebită la cea de-a VIII-a ediţie a Memorialului „Dorin Melinte”, care a avut loc la finele săptămânii trecute la Bacău. La competiţie au luat startul peste 450 de juniori, sucevenii reuşind să urce de 25 de ori pe podiumul de premiere.

Performerii cluburilor sucevene au fost Mihai Romaş, Simona Caziuc, Andreea Cucoşel şi Mihai Slevoaca, toţi patru de la LPS Suceava, Andrei Leancă, de la Dorna Vatra Dornei, Ionuţ Varna, de la Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, care au urcat cel puţin câte o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Tinerii atleţi suceveni au câştigat 11 probe de concurs prin: Mihai Romaş (400 şi 800 de metri), Simona Caziuc (400 şi 800 de metri), Ionuţ Varna (60 şi 200 de metri), Mihai Slevoacă (60 de metri garduri şi prajină), Andreea Cucoşel (200 de metri), Andrei Leancă (3.000 de metri) şi ştafeta feminină de la LPS Suceava, care a terminat prima în cursa de 4 × 200 de metri.

În alte şase probe, atleţii suceveni au cucerit medalii de argint prin: Silviu Marmeliuc (3.000 de metri), rădăuţeanul Adrian Maidac (60 de metri – juniori III), humorenii Sebastian Ursachi (800 de metri) şi Marius Hascioschi (1.500 de metri), Paul Pitan (greutate – juniori I) şi ştafeta masculină a Colegiului Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, care a sosit pe locul secund în cursa de 4 × 200 de metri.

De asemenea, sucevenii şi-au mai trecut în cont alte nouă medalii de bronz prin: Cosmina Lupaşcu (60 de metri şi 200 de metri – junioare II), Mihai Slevoacă (triplusalt), humorenii Sebastian Ursachi (400 de metri) şi Marius Hascioschi (800 de metri), dorneanul Andrei Leancă (1.500 de metri), fălticeneanul Ioan Augustin Benţa (3.000 de metri), Vlăduţ Stoica (greutate – juniori II) şi Bogdan Petroaie (greutate – juniori III).

Memorialul “Dorin Melinte” a constituit o ultima repetitie inaintea Campionatelor Nationale de sala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava