Concert pascal
MOPAN Suceava

România s-a clasat pe prima poziție în ierarhia Balcaniadei de juniori Under 20 din Serbia, cu 13 medalii (5 de aur, 5 de argint și 3 de bronz), fiind urmată în clasament de către Turcia și Grecia. Din lotul care a făcut deplasarea la Belgrad s-au aflat și sportive din județul Suceava, care au contribuit din plin la zestrea de medalii.

Talida Sfarghiu, cea mai bună junioară din țara noastră în ultimii ani, a reușit să devină campioană balcanică în proba de 1.500 de metri, cucerind și o medalie de bronz cu ștafeta de 4×400 de metri. O altă atletă antrenată de Erzilia Țîmpău la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, este vorba de Mădălina Sîrbu, s-a clasat a doua la 3.000 de metri.

„Sportivele noastre au realizat deja baremul pentru Campionatul Mondial Under 20 în proba de 1500 metri, iar la acest concurs Mădălina s-a apropiat la mai puțin de o secundă de baremul la 3000 de metri.
Mulțumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Consiliului Local pentru toate condițiile pe care ni le oferă pentru ca aceste fete minunate să ajungă cât mai sus în aventura în care au pornit, și anume cucerirea unei medalii europene sau mondiale”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău.

Un concurs foarte bun au reușit, de asemenea, atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac. În proba de 800 de metri, Alexandru Prâsneac a trecut linia de sosire al doilea, în vreme ce Claudia Costiuc a făcut parte din ștafeta de 4×400 de metri a României, medaliată cu bronz.

„Țin să-i felicit pe Alexandru și pe Claudia pentru rezultate, mai ales că ei sunt abia juniori II, fiind calificați pentru Campionatul European Under 18, care va avea loc în Israel, în luna iulie. Pe această cale, doresc să mulțumesc pentru sprijin Primăriei din Vatra Dornei și Consiliului Local, precum și sponsorului personal al celor doi atleți, apa minerală Bucovina”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava