Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Balcanice de marş de la Ivano-Frankovsk (Ucraina) se vor desfăşura conform programării iniţiale, pe 14 martie, a anunţat Asociaţia Balcanică de Atletism într-un comunicat. În probele de 5 km, la cadeţi, vor evolua alături de Vasilica Clicinschi (LPS Botoşani), Ana Maria Bolohan (CSŞ Hunedoara/CSU Reşiţa) și doi sportivi de la CSM Suceava: Darius Melenciuc (CSM Suceava) şi David Ciobotaru (LPS Suceava).

”Darius Melenciuc este campionul național en-titre în proba cadeților la 10 kilometri marș, iar David Ciobotaru este medaliat cu argint în aceeași probă. Este de menționat faptul că ambii sportivi au fost la prima lor cursă pe această distanță, iar al doilea a fost la primul concurs din carieră, Sper să ne descurcăm” a declarat antrenorul sportivilor suceveni, Radu Mihalescu.

”Având în vedere situaţia curentă cu epidemia de coronavirus şi măsurile globale luate pentru a limita răspândirea virusului, dorim să vă asigurăm că nu va exista o anulare sau o amânare a Campionatelor Balcanice de marş”, au anunţat oficialii.

”Comitetul local de organizare a avut o serie de consultări cu autorităţile ucrainene şi cu consiliul local din Ivano-Frankovsk, ajungând la concluzia că nu sunt motive pentru măsuri extraordinare. Toate măsurile de precauţie au fost luate pentru a minimaliza riscul de infecţie, astfel că evenimentul va avea loc conform planificării, pe 14 martie”, precizează comunicatul.

România va fi reprezentată de următorii atleţi la Campionatele Balcanice de marş:
La seniori, în probele de 20 km, vor concura Mihaela Acatrinei, Ana Veronica Rodean (ambele de la CS Unirea Alba/CSU Reşiţa), Ionuţ Pleşu şi Pavel Remus Rădoi (ambii de la CSU Reşiţa/CSM Reşiţa).

La juniori, în probele de 10 km, vom fi reprezentaţi de Maria Diana Lătăreţu (CSM Craiova), Delia Elena Loghin (LPS Botoşani), Gabriel Viorel Miloşi (CS Muscel) şi Ion Adrian Dumitru (CS Muşcel/LPS Muşcel).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava