Sala de atletism „Ioan Soter” din București a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatele Naționale de juniori II (U18) ale României. Printre protagoniștii competiției s-au aflat și atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei, antrenați de Cristian Prâsneac. Claudia Ionela Costiuc a reușit să devină campioană națională în proba de 800 de metri, aceeași sportivă clasându-se pe poziția a treia în cursa de 400 de metri. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat și Adelin Daniel Pop, în întrecerea masculină a probei de 800 de metri, cursă în care George David Covăsneanu a terminat al patrulea.

Ultima medalie cucerită de dorneni a fost argintul la ștafetă 4×400 de metri, în formula George David Covăsneanu, Petru Robert Kore, Alexandru Prâsneac și Adelin Daniel Pop.

„Mă bucur pentru performanțele realizate de sportivii noștri care vin să completeze rezultatele foarte bune înregistrate la finalul lunii februarie, la Campionatele Naționale pentru juniori I. Un cuvânt în plus pentru Claudia Ionela Costiuc care a scos un timp foarte bun care ne dă speranțe pentru realizarea baremului pentru Campionatul Mondial U 20 de la Nairobi în Kenya, Campionatul European U 20 Talinin Estonia și Campionatul U 18 Rieti-Italia”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulțumească pentru susținere Primăriei Vatra Dornei, Black-Hill, Aqua Carpatica, Coloana Center, precum și profesorilor de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava