Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul Național de alergare pe șosea 10 km pentru seniori, tineret și juniori mari s-a desfășurat recent în București. Sute de alergători s-au aliniat la competiției, traseul ales de către organizatori derulându-se între Piața Unirii și Piața Muncii, pe un circuit de 5,25 de kilometri.

O comportare foarte bună au avut atletele de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc pregătite de Erzilia Țîmpău, care au reușit să cucerească titlul național la tineret și să obțină medaliile de argint la seniori, în întrecerea pe echipe, concurând în alcătuirea Mădălina Sîrbu, Antonia Bodnariuc și Anca Moroșan.

De asemenea, la individual, Mădălina Sîrbu a devenit campioană a României la tineret. Aceasta a mai urcat de alte două ori pe treapta a treia a podiumului de premiere, în concursul senioarelor și la open, în vreme ce Antonia Bodnariuc a obținut medalia de bronz la tineret.

Nici rădăuțenii antrenați de Bogdan Roșcăneanu la Clubul Sportiv Școlar nu s-au lăsat mai prejos. Echipa formată din Ciprian Costîn, Marco Tărnăuceanu, Ștefan Cuciureanu și Ștefan Ungureanu a cucerit titlul național la tineret și s-a clasat pe poziția secundă la juniori. În ce-l privește pe Ciprian Costîn, acesta a luat și bronzul la individual masculin juniori.

CSM Suceava a punctat la Naționalele de alergare pe șosea în întrecerea masculină pe echipe pentru tineret, unde s-a obținut o clasare pe locul al treilea. Antrenorul Silviu Casandra s-a bazat la acest concurs pe sportivii Cosmin Crăciun, Matei Gălățanu și Iulian Hasna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava