MOPAN Suceava

Brașovul a găzduit, recent, Campionatul Național de alergare pe șosea. Sportivii și-au disputat întâietatea pe distanța de 5 kilometri.

Sportivii suceveni s-au numărat din nou printre protagoniștii competiției, reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere. Atletele câmpulungene s-au remarcat, așa cum era de așteptat. Antonia Bodnariuc a obținut locul II U23 individual și locul I cu echipa CSM Rarăul Câmpulung – CSM Suceava, alături de Anca Moroșan și Bianca Gabriela Catrinar. Mădălina Elena Sîrbu s-a remarcat în aceeași competiție la categoria U20 unde a cucerit medalia de bronz.

”Țin să mulțumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, primarului Mihăiță Negură, Consiliului Local, firmelor La „Papa Bun” Câmpulung Moldovenesc și ”Goldnutrition Romania” pentru sprijinul acordat” a menționat antrenoarea Erzilia Țîmpău.

O mențiune specială pentru sportiva Andreea Stavilă, de la CSM Suceava, care a devenit campioană națională de tineret. Atleta este pregătită la cel mai important club sucevean de antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava