Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleţii cluburilor sucevene au cucerit şapte medalii la etapa finală a Campionatului Naţional pentru juniori III, întrecere desfăşurată la săptămânii trecute, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, în prezenţa a circa 500 de sportivi. Performerii delegaţiei sucevene au fost Alexandru Chiseliţă (CSM Suceava), Simona Caziuc  (LPS Suceava) şi ştafeta masculină de la CSŞ Rădăuţi.

Simona Caziuc şi-a reconfirmat valoarea reuşind să se impună în proba de 800 de metri. Sportiva pregătită de antrenorul emerit Toader Flămând a mai urcat o dată pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere în proba de 400 de metri.

Şi ştafeta feminină de la LPS Suceava formată din Adriana Onica, Ioana Bordianu, Cristina Călugarean şi Simona Caziuc a avut o comportare bună clasându-se pe locul secund în proba combinată.

Campion naţional a devenit şi Alexandru Chiseliţă, sportivul de la CSM Suceava pregătit de antrenorul Radu Mihalescu ştigînd proba de 5 kilometri marş.

Ştafeta masculină de la CSŞ Rădăuţi, pregătită de profesorul Bogdan Roşcăneanu, alcătuită din Eduard Prelipcean, Valentin Niculcea, Andrei Coca şi Adrian Maidac, s-a impus în cadrul probei combinate în faţa echipei din Hunedoara. Cei patru sportivi rădăuţeni au urcat pe podiumul de premiere şi în cursa clasică de 4 x 100 de metri, unde au ocupat locul trei.

Micii atleţi suceveni au mai obţinut o medalie de bronz prin Gabriela Doroftei (CSM Suceava), sportiva pregătită de Erzilia Ţimpău, sosind pe locul trei în cursa de 3.000 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava