MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Cluj – Napoca s-a desfășurat Campionatul Național de atletism pentru tinerii sub 20 de ani. Și la această competiție sportivii suceveni s-au numărat printre protagoniști demosntrând încă o dată că în Bucovina există resurse nelimitate  de talente.

Așa cum era de așteptat, atletele din Câmpulung Molodvnesc, pregătite de Erzilia Țâmpău, au reușit performanțe de excepție. Sportivele de la Rarăul Câmpulung – CSM Suceava au urcat de patru ori pe podiumul de premiere, Mădălina Sîrbu câștigând probele de 1.500 și 3.000 metri, iar Talida Sfarghiu fiind învingătoare la 800 metri și a doua la 1.500. Ambele atlete au reușit să-și confirme baremul pentru Campionatul Mondial din Columbia.

”Sunt foarte mulțumită de evoluția sportivelor noastre și mă bucur că sunt aproape de a-și îndeplini visele. Mulțumim Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local și sponsorilor noștri GoldNutrition România, La Papa-Bun, MOL România” a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos, sportivii de la CSS Rădăuți, pregătiți de antrenorul Bogdan Roșcăneanu, fiind și ei ”abonați” la podiumul de premiere. Ciprian Costîn a devenit campion național în proba de 5.000 de metri și vicecampion național la 3.000 de metri. Colegul său de club, Marco Tărnăuceanu a cucerit bronzul în proba de 3.000 metri obstacole și apoi s-a clasat pe locul IV la 3.000 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava