MOPAN Suceava

Cei mai buni sportivi din România vor participa la Campionatul European de atletism în sală de la Glasgow, care se va desfăşura între 1 şi 3 martie.
Federaţia Română de Atletism va deplasa în Scoţia 12 sportivi, din lot făcând parte şi atletul sucevean Dorin Andrei Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei. Sportivul antrenat de Cristian Prâsneac a reuşit să realizeze baremul pentru Europene la sfârşitul săptămânii trecute, la Istanbul, în urma unei curse în care a izbutit să devină vicecampion balcanic de seniori în proba de 1500 de metri.
Atletul în vârstă de doar 20 de ani se anunţă o mare speranţă a atletismului românesc, acesta având deja în palmares un titlu de campion european de juniori, în 2017, în Italia, la Groseto, şi mai multe medalii câştigate la întrecerile naţionale şi balcanice.
În lot se regăseşte şi aruncătorul de greutate Andrei Gag, legitimat în prezent la CSM Bucureşti, care era înregimentat însă la CSU Suceava în 2016, când reuşea să devină vicecampion mondial la Portland, în SUA.
Iată lista completă a sportivilor care vor reprezenta România la Campionatele Europene Indoor de la Glasgow: Andrea Mikloş (400 m), Daniel Petre Rezmiveş (60 m), Marina Andreea Baboi (60 m), Andrei Marius Gag (greutate), Alina Rotaru (lungime), Bianca Răzor (800 m), Claudia Bobocea (1.500 m şi 3.000 m), Daniela Stanciu (înălţime), Alexandru Terpezan (60 m), Ionuţ Neagoe (60 m), Dorin Andrei Rusu (1.500 m) şi Florentina-Costina Iusco (lungime). Baremul pentru Europene a fost realizat şi de Andreea Panţuroiu (triplusalt). Sportiva de la CSM Bucureşti nu va putea concura însă în Scoţia din cauza unei accidentări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava