MOPAN Suceava

Fostul component al CSU Suceava, atletul Alin Firfirică s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a câştigat proba de aruncare a discului din cadrul Memorialului ”Kamila Skolimowska” de la Katowice (Polonia) cu performanţa de 67,32 m, potrivit Federaţiei Române de Atletism.
Rezultatul reprezintă cea mai bună performanţă personală, pe lângă realizarea baremului la JO 2020. Alin Firfirică, sportiv legitimat în prezent la CSA Steaua, unde este antrenat de Daniela Costian, a reuşit 67,26 m la ultima sa tentativă, un alt rezultat remarcabil.
Atletul român a fost urmat în clasamentul final de polonezul Piotr Malachowski, cu 65,71 metri, şi de lituanianul Andrius Gudzius, 65,17 metri.
Alin Firfirică a devenit al cincilea atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Florentina Marincu-Iuşco (Sp. CN Cetate Deva – săritura în lungime), Alina Rotaru (CSM Bucureşti – săritura în lungime), Claudia Bobocea (CSA Steaua – 1.500 m), Daniela Stanciu (CSA Steaua – săritura în înălţime).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava