MOPAN Suceava

Atleții suceveni au cucerit cinci medalii la etapa finală a Campionatului Național indoor rezervat seniorilor și tineretului, competitie desfășurată dec curând în Sala Complexului Național “Lia Manoliu” din București.

Cele mai bune rezultate le-a obținut Claudia-Ionela Costiuc, sportiva pregatită de Cristian Prasneac la CSM Vatra Dornei cucerind titlul național la tineret și medalia de bronz la senioare în proba de 800 de metri, acolo unde stabilit și un nou record personal: 2 minute, 9 secunde și 54 de sutimi.

La rândul lui, mezinul delegației dornene, Alexandru Prâsneac, a reușit, la doar 16 ani, să urce pe ultima treaptă a podiumului de premiere la categoria tineret în proba masculină de 800 de metri.

“Chiar dacă sunt încă juniori II, Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac au facut două curse absolut remarcabile, atât în calificări, cât și în finale, iar rezultatele s-au văzut”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

În cadrul aceluiași concurs s-a remarcat și Andrei Ihnatiuc, sportivul pregătit de Bogdan Roșcăneanu la CSS Rădăuți și CSM Dorna cucerind, la categoria tineret, medalia de argint în proba de 3.000 de metri și cea de bronz în cursa de 1.500 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava