Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, la Bacău a avut loc a 38-a ediție a Cupa Bistriței la atletism, competiție desfășurată în sală. Sportivii de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au avut o comportare deosebită reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Antonia Bodnariuc a fost performera delegație sucevene reușind să câștige proba feminină de 800 de metri. Pe poziția secundă s-a clasat Cosmin Nisioiu în proba de 1.500 de metri, Talida Sfarghiu situându-se pe locul trei în proba de 400 de metri.

”Sunt mulțumită de rezultatele obținute în acest început de an. Se dovedește faptul că s-a muncit bine și că este potențial. Pe lângă sportivii care au cucerit medalii și mezinii grupei Darius Cehreni , Delia Chiriță, Sabrina Ivorciuc și Ana Cârstiuc au avut rezultate remarcabile în probele de 400, 800, 1500 și 3000 de metri, ținând cont că aceasta a fost prima competiție din an și a fost destinată seniorilor.

Țin să mulțumesc Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Consiliului local, și firmelor La „Papa Bun” Câmpulung Moldovenesc și ”Goldnutrition Romania” pentru sprijinul acordat” a declarat antrenoarea Erzilia Țâmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava