MOPAN Suceava

Municipiul Bacău a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național Universitar de Atletism Indoor, o competiție care a revenit în actualitate după o întrerupere de trei ani, cauzată de pandemie.

Întrecerea organizată de Ministerul Educaţiei, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut pe tabloul de concurs studenți de la 26 de centre universitare din România.

Printre laureați s-au regăsit și atleții de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, coordonați de Elena Vizitiu, care au cucerit șase medalii.

Roxana Elena Ghiuță a obținut două medalii de argint în probele de 200 și 400 de metri, și una de bronz la 800 de metri, în vreme ce alți doi sportivi pregătiți de către Silviu Casandra, este vorba de Iulian Hasna și Cosmin Crăciun, s-au remarcat în proba de 5 kilometri, unde au ocupat ultimele două trepte ale podiumului de premiere. În aceeași competiție, Diana Angelescu, atletă antrenată de Radu Mihalescu, s-a clasat pe poziția secundă în proba de 3 kilometri marș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava