Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul Cluj Arena a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda Campionatului Național de Atletism. Sportivii suceveni au fost printre remarcații competiției, întorcându-se acasă cu o salbă de medalii.

Talida Sfarghiu, cea mai bună atletă junioară din România anul trecut, a reușit să devină dublă campioană națională de seniori și tineret în proba de 1.500 de metri, în vreme ce o altă sportivă cu dublă legitimare CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung Mădălina Sîrbu, a cucerit două medalii de aur la 3.000 de metri juniori I și juniori II, trei medalii de aur la 5.000 de metri tineret, juniori I și juniori II, și o medalie de bronz în cursa de 5.000 de metri seniori. O altă atletă câmpulungeană, Anca Moroșan, a prins de trei ori ultima treaptă a podiumului de premiere, la 5.000 de metri tineret, juniori I și juniori II, în timp ce Antonia Bodnariuc a încheiat a patra cursa de 800 de metri pentru tineret.

„Toate fetele medaliate și-au făcut recorduri personale, aceste rezultate plasându-le în lotul României pentru Balcaniada de juniori I din Turcia, de săptămâna viitoare. Talida Sfarghiu și-a câștigat dreptul de a participa și la Balcaniada de seniori, care va avea loc la Cluj-Napoca. Mulțumesc pentru sprijin Primăriei Câmpulung Moldovenesc și Consiliului Local, precum și sponsorilor GoldNutrition România, MOL România și Clinicii Neurokinetic, din Suceava”, a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava