MOPAN Suceava

Sala complexului ”Areni” din Suceava a găzduit sâmbătă, 10 octombrie, cea de-a IX-a ediție a Grand Prix-ului ”Cristina Casandra” la atletism. La competiția organizată de multipla campioană Cristina Casandra cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, a Clubului Sportiv Municipal și a Asociației Județene de Atletism au participat 142 de sportivi la categoriile: prichindel, copii, juniori, veteran și open. Concursul a fost deschis atât sportivilor legitimați, cât și celor nelegitimați la vreun club.

Rezultate înregistrate:

Veterani   masculin 1500 m  – Locul 1 –  Costinel Dascălu

Veterani feminin 1500 m  – Locul 1 – Ana Țepeș

Juniori III 1500 m – 1. Costel Nuculcea 2. Florin Pitic 3. Stelian Șecman

Junioare III 1500 m – 1. Angelica Olenici 2. Corina Murariu 3. Angela Cioroianu

Open masculin 3000 m – 1. Iustin Mandiuc 2. Andrei Gafița 3. Sebastian Poghirc

Open  feminin 3000 m –  1. Simona Caziuc 2. Diana Popovici 3. Alina Zaharie

Copii II masculin   800 m – Ciprian Vodă 2. Constantin Berdei 3. Vasile Stamatin

Copii II feminin – 800 m 1. Ana Maria Purcariu 2. Ancuța Pomohaci 3. Sonia Creangă

La categoria prichindei, la masculin s-a alergat pe distanța a 250 metri, la start aliniindu-se 32 de concurenți împreună cu părinții lor, la feminine fiind 24 de participante. La categoria prichindel  toți participanții au primit câte o medalie și o diplomă fiind declarați CÂȘTIGĂTORI ! Cel mai tânăr participant la cea mai disputată categorie a Grand Prix-ului ”Crisitna Casandra” a avut doi ani, cel mai ”vârstnic” opt.

Câștigătorii au fost recompensați cu diploma, medalii, cupe și premii surpriză oferite de organizatori. Premierea a fost făcută de Cristina Casandra, antrenorul Silviu Casandra și directorul DJST Suceava, Cristinel Bărculescu.

”S-a încheiat și cea de-a IX-a ediție a acestui concurs care și-a propus încă de la început să aducă la start sportivii  bine pregătiți care au pornit déjà pe drumul performanței, dar și amatori sau chiar începători care au avut posibilitatea de a trăi experiența unui  concurs, și aici mă refer la cei mai mici dintre participanți. Consider că prin acest gen de concursuri promovăm sportul de performanță și sper ca în fiecare dintre copii prezenți și părinții lor a ,,încolțit,, dorința de a practica atletismul. Multumesc  Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava, CSM-ului și Asociației Județene de Atletism pentru sprijinul organizatoric acordat. Sper ca la ediția aniversară de anul viitor să vină alături de noi și să ne susțină în acest demers toți iubitorii sportului sucevean. Îndemnăm și părinții să vină alaturi de copii la mișcare, aceasta fiind cea mai sănătoasă și profitabilă investiție,, a declarat multipla campioană Cristina Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava