MOPAN Suceava

Terenurile de tenis din Complexul Unirea au găzduit la mijlocul acestei săptămâni meciurile din cadrul celei de-a XIV-a ediţii a Memorialului „Leon Băncescu”, o competiţie amicală între sportivii veterani şi care s-a disputat doar la dublu.
„Turneul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, fiind dedicat memoriei lui Leon Băncescu, un fervent practicant şi un mare iubitor al tenisului. Cei care l-au cunoscut şi apreciat se strâng o dată pe an pentru a juca tenis şi a depăna amintiri la turneul care-i este dedicat”, a declarat profesorul Pop Şerban, care a condus ani buni destinele sportului din judeţul Suceava.
Iată şi dublurile câştigătoare pe categorii de vârstă, în ordine, la cea de-a XIV-a ediţie a Memorialului „Leon Băncescu”: Mihai Pînzariu – Costel Chelariu, Ilie Mironescu – Corneliu Parasca, Liviu Petrariu – Titi Codrescu, Chirică Busuioc – Doru Potolea, Mihai Grămăticu – Corneliu Lemni, Ioan Bedicov – Lucian Neacşu, Petre Ciolan – Dorin Boşcoianu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava