MOPAN Suceava

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) instituție care funcționează pe lângă Consiliul Județean a identificat nevoi suplimentare ale structurilor MAI din județul Suceava, nevoi pentru care sunt necesare în jur de 600.000 de lei. Potrivit Planului Strategic care cuprinde principalele obiective și indicatorii de performanță minimali în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc în 2019, plan propus dezbaterii în ședința deliberativului județean de joi, 28 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean are nevoie de 188.000 de lei. Banii sunt necesari pentru pentru dotarea cu echipamente I.T, calculatoare și imprimante a Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative și a Polițiilor din Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei, Gura Humorului și Siret, a celor 14 secții de poliție rurală, a structurilor criminalistice din cadrul polițiilor municipale și orășenești și a Serviciului de specialitate din aparatul județean precum și pentru achiționarea a 200 de veste reflectorizante.

Inspectoratul Județean de Jandarmi are nevoie de un supliment de 199.440 de lei. Banii sunt necesari pentru achiziționarea unor echipamente de schi pentru jandarmii montani, a unei drone performante și a unui număr de 23 de camere de filmat. Așa cum indică planul strategic semnat de președintele ATOP, generalul în rezervă Eugen Șalar, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență are nevoie de 176.000 de lei bani necesari pentru dotarea cu un autoturism de teren 4+4 și pentru desfășurarea unei campanii de informare a comunității în vederea prevenirii situațiilor de urgență.

Din nefericire Planul Strategic nu indică și sursele de finanțare suplimentare ci spune doar că solicitările extrabugetare ale celor trei inspectorate nu pot fi îndeplinite. ”Solicitările de buget din surse extrabugetare a celor trei inspectorate nu pot fi îndeplinite deoarece structurile sus menționate au buget propriu, iar Consilul Județean nu are posibilitatea legală să aloce fonduri pentru achizționarea bunurilor materiale solicitate. Pentru achiziționarea materialelor și echipamentelor specifice se poate solicita buget suplimentar de la ordonatorul principal de credite al fiecărei instituții sau din alte surse de finanțare extrabugetare”, se spune în Planul Strategic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava