Concert pascal
MOPAN Suceava

Clienţii VIP care au venit în trecut cu avioane particulare pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” vor fi informaţi cu prioritate despre redeschiderea acestuia. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat ieri că aeroportul sucevean poate oferii pentru clienţii VIP, care vin cu avioane particulare, servicii dintre cele mai ridicate calitativ. De altfel, el i-a solicitat noului membru în Consiliu de Administraţiei al aeroportului, Aurel Serediuc, validat în şedinţa Consiliului Judeţean de vineri, să stabilească o persoană specializată în marketing pentru atragerea de clienţi către Aeroportul Ştefan cel Mare. „Mai mult decât atât, trebuie să ţină legătura cu toţi cei care de-a lungul timpului au folosit aeroportul Suceava. În aeroport avem şi acel salon VIP, atât pentru plăcări, cât şi pentru sosiri. Şi ne vom focaliza pe serviciile VIP pentru cei care vor să vină la Suceava cu avioane private. Iar cei care veneau de regulă în Suceava vor fi din nou informaţi că în scurt timp redeschidem aeroportul, şi că avem condiţii extraordinare pe partea de tratament VIP, şi că pot să folosească acel salon modernizat complet”, a spus Nechifor.

El a arătat că şi înainte de închiderea aeroportului pentru lucrările de modernizare, ponderea persoanelor VIP din totalul pasagerilor procesaţi era destul de însemnată, numărul avioanelor care soseau la Suceava în regim privat fiind relativ mare. Cătălin Nechifor a precizat că atenţia va fi îndreptată şi către atragerea de zboruri charter, însă într-o primă fază vor fi informaţi toţi cei care de-a lungul timpului au fost clienţi ai aeroportului din Suceava.

Atragerea clienţilor VIP va reprezenta o prioritate pentru conducerea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava