Concert pascal
MOPAN Suceava

E cam greu de ghicit vârsta unor vedete, după ce au apelat la operaţii estetice. În comparaţie cu colegele lor de breaslă, născute la doar câţiva ani diferenţă, divele arată impecabil. Totuşi, injecţiile-minune sunt ca un bumerang căci, deşi le-au intinerit, le-au transformat foarte mult din punct de vedere fizic şi nu neapărat în bine, potrivit click.ro.

Daniela Crudu (30 de ani) este o abonată a cabinetelor estetice. La 17 ani îşi punea silicoane pe semnătura tatălui, iar la 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari. Dornică să aibă o faţă de păpuşă, Daniela Crudu a scăpat de bărbia dublă, şi-a augmentat buzele şi a apelat la stomatolog pentru faţete dentare. Ea şi-a recăpătat talia cu o nouă intervenţie chirurgicală, liposculptură. La polul opus, Adela Popescu (33 de ani) a menţionat adesea că nici nu vrea să audă de injecţii sau de operaţii, pentru a ţine timpul în loc, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-aceeasi-varsta-dar-arata-atat-de-diferit-vedete-cu-si-fara-operatii-estetice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava