• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Muzica românească a ajuns şi la Hollwood. Mai mulţi muzicieni au ajuns peste hotare cu piesele lor, unele dintre acestea fiind folosite în producţii de cinema cu buget mare. Click! îţi spune care sunt producţiile românești de pe coloana sonoră a celor mai cunoscute filme de la Hollywood.

Cel mai recent exemplu este cel din mult comentata peliculă „Fifty Shades Darker”. După ce au lucrat cu Inna, românii Marcel Botezan și Sebastian Barac au compus cea mai recentă piesă a artiștilor internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas, care se numeste “Bom Bidi Bom” si este inclusă pe coloana sonoră a filmului.
Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/au-dat-lovitura-sase-artisti-romani-au-ajuns-pe-coloana-sonora-celor-mai-tari-filme

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava