Concert pascal
MOPAN Suceava

Câştigă notorietate şi bani din emisiuni tv, apoi îşi fac propriile afaceri, la fel de bănoase. Laurette şi-a deschis un salon de masaj, Ioana Filimon are o cafenea în Timişoara, iar Bianca Drăguşanu îşi menţine afacerea cu rochii, notează click.ro.

Ioana Filimon, fostă Miss România 2016, a avut mai multe apariţii în diverse emisiuni tv, însă cea mai memorabilă este aceea de la emisiunea concurs „Ferma”, de la PRO TV, unde în urmă cu aproape trei ani s-a bătut pentru marele premiu de 50.000 de euro. Nu l-a câştigat, însă a reuşit să stea destul de mult şi să câştige şi bani, şi notorietate. De câteva luni, Ioana are şi o cafenea în inima Timişoarei de care se ocupă împreună cu iubitul străin, potrivit sursei citate.

Laurette se pregăteşte şi ea să îşi inaugureze salonul de masaj. În urmă cu şase luni, a închiriat un spaţiu de 160 de metri pătraţi, în zona Calea Moşilor-Bucur Obor, şi a început să îl renoveze şi să îl facă funcţional.

A avut mai multe proiecte în tv, însă Bianca Drăguşanu a reuşit să aibă un venit stabil după ce şi-a făcut atelierul de rochiţe. Aceasta vinde rochii de ocazie, rochii de mirese, dar şi rochii care se pot purta la evenimente mai puţin pretenţioase, cum ar fi o ieşire la club, iar modelele ei sunt destul de solicitate, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-facut-furori-la-tv-si-acum-au-trecut-la-afaceri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava