Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească sprayul lacrimogen pentru a calma mai mulţi tineri care făceau scandal în centrul Sucevei. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, o patrulă de siguranţă publică aflată în zona centrală a Sucevei s-a sesizat despre faptul că un grup de tineri, 4 băieţi şi 3 fete, provoacă scandal lovindu-se reciproc. Pentru aplanarea scandalului au intervenit și alte patrule de poliție și jandarmi stabilindu-se că persoanele implicate sunt V.Alin de 24 ani, din comuna Ipoteşti, C.Sorin de 26 ani, din Cornu Luncii, B.Cezar, de 22 ani, P.Dumitru, de 23 ani, P.Alexandra, de 18 ani, P.S. de 17 ani, P.C de 15 ani, ultimii 5 localnici. Poliţiştii le-au solicitat acestora să înceteze scandalul, iar după refuzul repeteat al acestora au folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al ambulanţei, V.Alin, C.Sorin şi P.Dumitru fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde după consultaţiile de specialitate s-a stabilit că prezintă traumatisme cranio-faciale şi contuzii prin agresiune, fără să rămână internaţi.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că după ce au consumat alcool între P. Dumitru, surorile sale și B. Cezar pe de o parte și ceilalți doi tineri V.Alin și C.Sorin a izbucnit un conflict, tinerii luându-se la bătaie.

Cercetărilor continuă faţă de toate persoanele implicate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar faţă de V.Alin, C.Sorin şi P.Dumitru şi pentru lovire sau alte violenţe.

Au folosit sprayul lacrimogen pentru a calma un grup de scandalgii din centrul Sucevei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava