MOPAN Suceava

Camera de Comerț de la Hollywood a anunțat lista celebrităților care vor primi câte o stea pe Hollywood Walk of Fame, anul viitor, Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Snoop Dogg, RuPaul și Simon Cowell regăsindu-se printre acestea, potrivit contactmusic.com.

În 2018 vor mai primi stele pe Bulevardul Celebrităților de la Hollywood Lin-Manuel Miranda, actriţele Taraji P. Henson, Lynda Carter şi Zoe Saldana, alături de Jack Black, Anthony Anderson, Carrie Underwood, Mary J. Blige, ‘Weird Al’ Yankovic, regretatul Bernie Mac, DJ Steve Jones, fost membru al trupei Sex Pistols, Shonda Rhimes şi omul de afaceri Sir Richard Branson.

Şi „vânătorul de crocodili” Steve Irwin va primi acelaşi premiu. Fiica sa, Bindi Irwin, a fost încântată de veste. Ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu tatăl ei și a scris: Sunt extrem de emoţionată să împărtăşesc cu voi vestea pe care am primit-o: că tata va fi onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Tatăl meu a schimbat lumea ajungând la oameni prin intermediul teșeizorului și le-a prezentat aventura unei vieţi. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm, pe măsură ce îi continuăm munca.”

Oricine poate nominaliza o vedetă pentru o stea pe Walk of Fame, selecţia fiind făcută de comitetul Camerei de Comerţ de la Hollywood. Cei onoraţi cu acest premiu, sau studiourile care îi sponsorizează, trebuie să plătească suma de 40.000 de dolari pentru steaua lor, vedetele având doi ani disponibili să îşi programeze ceremonia de acordare a stelelor, de la data selecţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava