MOPAN Suceava

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat că a ajuns în faza finală a procedurii de atribuire a acordului-cadru de lucrări  având ca obiect Varianta de Ocolire a municipiului Suceava. Procedura de atribuire s-a derulat prin licitație deschisă online, la care au fost înscriși trei participanți. În cele din urmă, contractul a fost atribuit asocierii formate din S.C. Atotehnorom S.R.L. (lider), S.C. Operational Autoleasing S.R.L., S.C. OPR Asfalt S.R.L., Obras Publicas Y Regadios S.A., S.C. Florconstruct S.R.L. și S.C. Calcarul S.R.L., criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț. Procedura poate fi contestată în termen de 10 zile de la data atribuirii acordului-cadru, respectiv de la data de 10 august 2018.
Lucrările la șoseaua de centură a Sucevei au fost sistate ca urmare a rezilierii contractelor în data de 15 septembrie 2014, motivat de inactivitatea constructorului, S.C.C.F. IAȘI S.A., în vederea stabilirii restului de executat și a evaluării stării lucrărilor fiind necesară elaborarea unor noi expertize tehnice.
În ceea ce privește durata de execuție a lucrărilor, aceasta este de nouă luni de la emiterea ordinului de începere a acestora.

Au fost desemnați constructorii care vor finaliza șoseaua de centură a Sucevei, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava