• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lucrările de aducțiune a gazului metan în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava au fost reluate în această săptămână, a anunțat miercuri primarul Ion Lungu. El a precizat că acum se lucrează pe strada Lev Tolstoi urmând ca mai apoi să se intervină pe strada Vasile Pârvan. Lungu a făcut un apel către locuitorii din Burdujeni sat să depună la distribuitorul de gaz metan cereri de branşare la reţea. El a arătat că străzile prinse în proiectul de aducţiune a gazului metan sunt incluse într-un program de modernizare fiind de preferat ca branşamentele individuale să fie realizate înainte de asfaltare pentru a nu fi sparte din nou. ”Primăria suportă doar cheltuielile cu conducta magistrală de gaz metan iar racordurile locuințelor intră în sarcina proprietarilor. Rog oamenii să se adreseze celor de la Del Gaz cât mai repede pentru că după ce turnăm stratul de uzură la străzi nu se mai poate interveni. Colegii mei din primărie vor merge din poartă în poartă să informeze oamenii ca să depună cererile să facă proiectele şi să se branşeze. Nu vrem să se întâmple ca în cartierul Europa când unii au venit la un an după ce s-au realizat rețelele de canalizare și apă să le montăm și lor motivând că au fost plecați”, a spus Lungu.
Lucrările de racordare la rețeaua de gaz metan a cartierului Burdujeni sat, o lucrare mult așteptată de cetățenii din această zonă, au început în noiembrie anul trecut. Investiția care este executată de firma Test Prima are o valoare de peste 3,7 milioane de lei fără TVA și presupune extinderea rețelelor de gaz pe 33 de străzi, din Burdujeni sat şi de pe Dealul Mănăstirii unde sunt peste 1.300 de imobile. Durata de realizare a lucrărilor este de 36 de luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava