Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei ora 19.20, poliţiştii din Grăniceşti au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat din satul Iacobeşti, despre faptul că în acea dimineaţă, persoane necunoscute au sustras din locuinţa mamei sale în vârstă de 79 ani, din aceeaşi localitate, o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de sâmbătă, la locuinţa bătrânei au venit două persoane, un bărbat şi o femeie, care i-au oferit acesteia spre vânzare trei pături din material textil. În cele din urmă, femeia s-a hotărât să cumpere o pătură, cu suma de 80 lei, iar pentru acest lucru a intrat în casă, şi dintr-un portmoneu unde avea suma de 6.600 lei, a luat o bancnotă de 100 lei, restul banilor lăsându-i la vedere pe o comodă în dormitor.

Bătrâna s-a întors în curte unde a plătit pătura cumpărată, timp în care a fost rugată de cele două persoane să-le mai dea nişte cartofi. Femeia a fost şi le-a lăsat pe cele două persoane în curte pentru a se duce într-o magazie să aducă cartofii.
La întoarcere a constatat faptul că cele două persoane au plecat şi i-au lăsat pătura cumpărată cât şi celelalte două oferite spre vânzare pe o bancă din curtea locuinţei sale.

Ulterior bătrâna a intrat în locuinţă, a cărei uşă de acces o lăsase deschisă, constatând că cele două persoane i-au sustras toţi banii din portmoneu, respectiv 6.500 lei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că autorii furtului s-au deplasat cu un autoturism în care se mai afla o persoană, însă nu s-au putut stabili date de identificare ale acestuia sau semnalmente privind autorii furtului.
Cercetările sunt continuate de către agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti, cauza urmând a fi soluţionată procedural sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

« Poliţiştii atrag atenţia cu privire la riscul de victimizare în cazul unor astfel de situaţii, în care vânzătorii ambulanţi de diverse produse profită de faptul că persoanele le permit accesul în locuinţă şi în locaţiile în care depozitează banii, ulterior , sub diferite pretexte reuşind să revină şi să sustragă sume însemnate », se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava