Trei bărbaţi din Vatra Moldoviţei sunt cercetaţi de poliţiştii suceveni după ce au furat bani, acte şi peleţi de rumeguş dintr-o autoutilitară. Furtul a fost sesizat sâmbătă dimineaţa, de către şoferul autoutilitarei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vineri, în jurul orei 21.00, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 28 de ani din comuna Frumosu, a parcat autovehiculul la intersecţia DJ 176, cu DN 17A, în afara părţii carosabile. După ce acesta a plecat, hoţii au distrus geamurile portierelor și au forţat uşa remorcii, după care au furat documentele conducătorului auto și ale mașinii, bani, aparatură electronică, un telefon mobil și mai mulți saci cu peleți din rumeguș, unii fiind găsiţi abandonaţi pe marginea drumului şi pe albia pârâului Ciumârna, valoarea prejudiciului fiind de peste 22.000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști au fost identificate două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri, unul de 18 ani şi celălalt de 19 ani, ambii din comuna Vatra Moldoviței. Cei doi au recunoscut că împreună cu un alt localnic de 37 de ani au sustras bunurile din autoutilitară și din remorca acesteia, după care, fără motiv, au distrus elementele ale caroseriei autoutilitarei şi unele bunurile găsite în interior.

Cei doi tineri au predat polițiștilor un laptop, un telefon mobil, suma de 100 de Euro și alte obiecte, fiind recuperat un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava