Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată prin „112” de o femeie de 63 de ani din comuna Vicovu de Jos cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 1.400 lei din magazinul aflat în curtea locuinței sale.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.00, femeia a închis magazinul însă a lăsat cheia în uşă, după care a intrat în locuinţă. După după aproximativ o oră când a revenit la magazin, femeia a constatat că uşa era deschisă și lipsea suma de 1.400 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.
„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la modul de asigurare prin închidere a uşilor şi ferestrelor, precum şi cu privire la locurile de depozitare a cheilor. Nu lăsaţi cheile în uşi, sub preşuri, în cuiere exterioare, în ghivece de flori, sau alte asemenea locaţii improprii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava. Potrivit poliţiştilor suceveni, numai în primele şase luni ale acestui an, peste 100 de furturi din locuinţă au fost înlesnite de superficialitatea în asigurarea uşilor şi ferestrelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava