• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii suceveni au început verificările pentru identificarea autorilor unui furt dintr-un magazin din incinta unui complex comercial din Suceava. Reprezentantul complexului comercial a sesizat vineri seara poliţia despre faptul că doi bărbaţi au sustras bunuri dintr-un magazin. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe A. Costel de 19 ani, din Suceava, iar din primele cercetări au stabilit că în după amiaza zilei de vineri, acesta a sustras un sacou şi o pereche de blugi în valoare de 199,99 lei.

Tânărul a susţinut că a comis  singur fapta şi le-a arătat poliţiştilor locul unde a abandonat articolele de îmbrăcăminte sustrase din magazin, respectiv lângă un tomberon din parcare.

Cele două articole de îmbrăcăminte au fost găsite în locul indicat de autorul furtului şi urmează a fi înapoiate părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat .

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava