Concert pascal
MOPAN Suceava

Fischer International și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu prestigioasa editură National Geographic Learning, organizează o nouă ediție a Conferinței Anuale ”National Geographic Learning Day”. Evenimentul va avea loc online, joi 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00. Participarea este GRATUITĂ! Se acordă certificate de participare.

La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 1.000 de profesori de limba engleză din întreaga țară, dar și profesori de alte discipline, părinți, elevi, studenți, specialiști în educație.

Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educațional, pecum: cultivarea unei mentalități pozitive în rândul elevilor, depășirea eșecului, implementarea conceptului de învățare a limbii pe bază de proiecte (PBLL – Project-Based Language Learning), o combinație între conceptul de învățare pe bază de proiecte (PBL – Project-Based Learning) și conceptul de învățare integrată a conținutului și a limbii (CLIL – Content and Language Integrated Learning) și încurajarea elevilor în direcția în care să învețe bine, dar și să trăiască bine.

”Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic, punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor de limba engleză din România și a specialiștilor din educație și tuturor celor interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Printre aceștia se numără Katherine Stannett, autoare cu peste douăzeci de ani de experiență în redactarea materialelor de învățare a limbii engleze, care va avea o prezentare despre abordarea holistică a elevului și Liana Fitzgerald, Sefa Departamentului de Engleză de la Liceul Internațional de Informatică din București, care va avea o prezentare despre implementarea învățării bazate pe proiecte, o combinație între Project Based Learning și conceptul de învățare integrată a conținutului și a limbii.

Alături de aceștia, la conferință va fi prezentă și Dr. Imogen Napper, care va avea o prezentare științitică legată de cercetările sale despre deșeurile din plastic și mediul marin, deoarece conceptul NGL susține studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive față de planetă și de mediul înconjurător.

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale, specializate în producerea materialelor ELT/EFL/ESL. Editura americană este parte din Cengage Learning, materialele sale educaționale și de instruire fiind nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International susțin formarea continuă a cadrelor didactice și altor specialiști din educație, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România. Fischer International se dedică în totalitate celor implicați în predarea și învățarea limbii engleze, punând la dispoziția acestora cea mai mare varietate de materiale didactice.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3mKGbxd

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava