MOPAN Suceava

Au început înscrierile pentru ediția a II-a a Târgului Internațional de Invenții și Inovații în domeniul alimentar, ”INOVALIMENT”

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”. Evenimentul va avea loc online, în perioada 22-26 noiembrie. Ca și la ediția I, participarea este GRATUITĂ!

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro și au loc în perioada 1 aprilie – 31 august.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Tema ediției a doua a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” este: ”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”.

Proiectele înscrise în cadrul târgului de invenții și inovații trebuie să se încadreze în una dintre următoarele teme de cercetare:

  • alimente optimizate pentru creșterea calității vieții (digestibilitate, reformularea produselor pentru reducerea excesului de sare, zahăr, grăsimi saturate, acizi grași trans, accesibilitate)
  • nutriție de precizie
  • tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată
  • proteine ​​alternative
  • ingrediente inovatoare
  • alimente sustenabile

Lucrările vor fi evaluate de o comisie de specialiști în industria alimentară si de consultanți de business, în vederea identificării proiectelor cu potențial de transfer tehnologic.

În perioada târgului, vor avea loc conferințe tematice, cu înaltă valoare științifică, susținute de experți din domeniul medical și alimentar din România, dar și din afara țării.

INOVALIMENT este un târg internațional de invenții și inovații din domeniul alimentar adresat studenților, masteranzilor, cadrelor universitare din facultățile cu profil alimentar, specialiștilor institutelor de cercetare și stațiilor de cercetare din domeniul agricol și alimentar din România și din alte țări. Obiectivul acestui târg este de a oferi cercetătorilor un spațiu de interacțiune și prezentare a ideilor, de recunoaștere a lucrărilor inovatoare.

Scopul târgului de invenții și inovații este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business pentru transfer tehnologic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava