MOPAN Suceava

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțată că au început lucrările de turnare a pilei demolate de la podul de pe DN 2H, din orașul Milișăuți. Măsura face parte din planul de intervenție pentru reparațiile la acest obiectiv, afectat de creșterea debitului râului Suceava, în urma ploilor torențiale de la sfârșitul lunii iunie.
De precizat că în urma ploilor abundente, în dimineața zilei de 1 iulie 2018 a fost decisă închiderea circulației pe podul din orașul Milișăuți, situat pe DN 2H, la km 4+760. Ulterior, în urma evaluărilor tehnice, s-a procedat la detonarea ultimelor două deschideri și a pilei afectate de calamități.
Conform graficului de lucrări, după turnarea noii pile, urmează montarea de tabliere noi pe deschiderile reconstruite pe grinzi din beton precomprimat și refacerea căii de rulare.
Constructorul selectat de DRDP Iași pentru execuția lucrărilor de reparații este SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu, ordinul de începere a lucrărilor fiind semnat la 20 iulie.
Podul de la Milișăuți, construit în anul 1962, are lungimea totală de 206,20 m, pe grinzi din beton armat cu carcase sudate, cu șapte deschideri de 27,60 m fiecare, o lățime a părții carosabile de 6,30 m, două trotuare pietonale de 1,10 m lățime fiecare și o lățime între parapeți de 8,50 m.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava