Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au început cercetările în vederea identificării autoritlo unui furt dintr-o casă din comuna Moara. În cursul zilei de vineri, o bătrână în vârstă de 92 de ani din comuna Moara a sunat la 112 pentru a sesiza că în noaptea de joi spre vineri, persoane necunoscute au pătruns prin pod în locuință de unde i-au sustras bani și mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara, care a constatat faptul că autorii au forțat sistemul de asigurare al porții de acces și au pătruns în curtea locuinței bătrânei, iar cu ajutorul unei scări au urcat în podul locuinței și de aici au coborât în interior. Hoţii au răvășit bunurile din două camere, în timp ce bătrâna dormea în bucătăria locuinței, și au sustras bani şi bunuri, prejudiciul total estimat de persoana vătămată fiind de aproximativ 900 lei.

S-a mai stabilit că autorii au părăsit locuința printr-un geam de la o cameră care a fost identificat în poziția deschis, fără a prezenta urme de forțare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Moara în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava