MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inițiat o colectă publică pentru Foresta, care datorează 300.000 de lei Direcției de Finanțe. Cei care vor sa ajute Foresta pot dona bani in contul RO 42 PIRB 3500 7729 7400 1000 deschis la Piraeus Bank. Ultima șansă pentru clubul din Areni de a mai primi bani de la bugetul local este să strângă până pe 18 mai, atunci când va avea loc o nouă ședință, banii datoraţi Fiscului.

Au mai rămas doar zece zile până la scadenţă şi se pare că sunt semne că iubitorii fotbalului sucevean încearcă să facă tot posibilul pentru echipa lor favorită. Aşa cum am făcut de fiecare dată, pentru că nu le ştim pe toate, am întrebat pe cei mai vechi în sport dacă astfel de iniţiative au mai existat şi dacă au dat roade.

Profesorul Pop Şerban, fost director la DJST, părintele handbalului sucevean şi „regele” tenisului ne-a mărturisit că au mai existat colecte publice de-a lungul anilor.
„Este o iniţiativă bună şi poate chiar unica soluţie de a salva echipa de fotbal. Acum se poate testa fidelitatea suporterilor şi dorinţa sucevenilor de a mai avea o formaţie de fotbal în oraş” a spus profesorul Pop Şerban.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava