Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Şcheia este cercetat penal după ce le-a furat hainele şi telefoanele mobile unor minori care au mers la scăldat în râul Suceava. În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Şcheia au fost sesizaţi despre faptul că M. Ionel, de 19 ani, din Şcheia, le-a sustras mai multor tineri, trei telefoane mobile, hainele și un ghiozdan de pe malul râului Suceava.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că sâmbătă, în jurul orei 20.50, minorii C.D. de 14 ani, C.M. de 16 ani și P.S. de 15 ani, toţi din comuna Şcheia, împreună cu alți trei prieteni, din aceeaşi localitate, s-au deplasat la râul Suceava pentru a face baie.

Ajunși pe malul apei, aceștia s-au dezbrăcat de haine, pe care le-au pus, alături de trei telefoane mobile într-un ghiozdan.

După ce au intrat în apă, la aproximativ 20 de minute, unul dintre minori l-a văzut pe suspectul M. Ionel cu ghiozdanul lor în mână, plecând în fugă spre sat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări faţă de M.Ionel sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava