Nu s-au născut în puf, aveau doar câţiva bani în buzunar, în tinereţe, dar au ştiut să-i înmulţească.

Au pornit de la munca de jos, au fost şoferi, negustori, şi iată că acum deţin averi de zeci de milioane de euro. Cum au reuşit, vă întrebaţi? Povestea de viaţă a bogătaşilor români e una impresionantă, potrivit click.ro.

Nick Rădoi a fost şofer de tir

Şi Nick Rădoi (56 ani) are o poveste de viaţă impresionantă. Tatăl său a luptat pentru credinţă sub comunism, fapt care le-a adus probleme. Povestea că într-o zi, mergând pe stradă împreună cu tatăl său şi cu încă zece prieteni, cinci maşini ale miliţiei i-au înconjurat şi i-au arestat părintele.  El s-a luptat pentru tatăl său, deşi era doar un copil. A fost bătut crunt cu bocancii în cap. ”Mi-au spart maxilarele şi eram într-o baltă de sânge. Pentru miliţieni, nu a contat absolut deloc că dădeau într-un copil. Şi-au continuat misiunea criminală arestându-mă. Cinci ore am stat în comă, aruncat într-un colţ al puşcăriei, ca un câine. După două zile mi-au dat drumul. Nu mai vedeam, nu mai puteam să merg, eram o legumă, pe jumătate mort. Biata mea mamă, timp de trei luni m-a hrănit numai cu apă şi supă, atât cât să nu mor, pentru că nu puteam să mănânc nimic”, povestea Nick, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-pornit-de-la-zero-si-au-ajuns-la-averi-de-zeci-de-milioane-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava