MOPAN Suceava

Nu s-au născut în puf, aveau doar câţiva bani în buzunar, în tinereţe, dar au ştiut să-i înmulţească.

Au pornit de la munca de jos, au fost şoferi, negustori, şi iată că acum deţin averi de zeci de milioane de euro. Cum au reuşit, vă întrebaţi? Povestea de viaţă a bogătaşilor români e una impresionantă, potrivit click.ro.

Nick Rădoi a fost şofer de tir

Şi Nick Rădoi (56 ani) are o poveste de viaţă impresionantă. Tatăl său a luptat pentru credinţă sub comunism, fapt care le-a adus probleme. Povestea că într-o zi, mergând pe stradă împreună cu tatăl său şi cu încă zece prieteni, cinci maşini ale miliţiei i-au înconjurat şi i-au arestat părintele.  El s-a luptat pentru tatăl său, deşi era doar un copil. A fost bătut crunt cu bocancii în cap. ”Mi-au spart maxilarele şi eram într-o baltă de sânge. Pentru miliţieni, nu a contat absolut deloc că dădeau într-un copil. Şi-au continuat misiunea criminală arestându-mă. Cinci ore am stat în comă, aruncat într-un colţ al puşcăriei, ca un câine. După două zile mi-au dat drumul. Nu mai vedeam, nu mai puteam să merg, eram o legumă, pe jumătate mort. Biata mea mamă, timp de trei luni m-a hrănit numai cu apă şi supă, atât cât să nu mor, pentru că nu puteam să mănânc nimic”, povestea Nick, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-pornit-de-la-zero-si-au-ajuns-la-averi-de-zeci-de-milioane-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava