Concert pascal
MOPAN Suceava

Au fost cuminţi anul acesta! Cel puţin aşa a considerat Moş Nicolae, care le-a adus vedetelor numai cadouri frumoase şi nicio nuieluşă. Diana Bişinicu şi Julia Jianu au primit o mulţime de cosmetice şi parfumuri, Dana Savuică, iubitoare de încălţări, şi-a ridicat ghetuţele chiar din magazinul preferat, iar pentru Tavi Colen, frumoasa lui iubită a făcut un gest romantic şi i-a luat o acadea în formă de inimă.

Dana Săvuică şi-a ridicat darul direct din magazin

Soţul i-a făcut Danei Săvuică cel mai frumos cadou. I-a cumpărat o pereche de ghetuţe din magazinul preferat şi a trimis-o să şi le ia direct de acolo. Doar trebuiau probate.

Tavi Colen – o acadea în formă de inimă

Moş Nicolae a venit cu sacul cam gol anul acesta la Tavi Colen. Nu pentru că a fost sărac, ci pentru că pur şi simplu nu a avut timp să meargă la cumpărături.

Diana Bişinicu – dulciuri şi cosmetice

Moşul a fost darnic cu Diana Bişinicu şi se pare că ţine pasul cu moda pentru că se pricepe şi la cosmetice. I-a adus un parfum, fond de ten, ruj, creion dermatograf, gene false, precum şi multe dulciuri.

Citește articolul complet și vezi ce au declarat vedetele, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/au-primit-ghetute-exact-ce-si-au-dorit-mos-nicolae-fost-darnic-cu-vedetele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava