MOPAN Suceava

S-au iubit, s-au căsătorit, s-au separat, iar amorul s-a transformat în ură şi şicane. Colac peste pupăză, destinul le-a jucat feste şi au ajuns să-şi trăiască viaţa tot unul lângă celălalt, despărţiţi doar de un gard sau o uşă. Click! prezintă poveştile foştilor îndrăgostiţi, care au rămas vecini, de nevoie.

Lora și Dan Badea

Pe 13 octombrie, solista Laura Petrescu, alias Lora (32 de ani), şi umoristul Dan Badea (38 de ani) încheiau la notar o căsnicie de doi ani. Din fericire, cei doi au rămas amici, aşa că nu va fi o problemă majoră să dea nas în nas, zilnic, în calitate de vecini de bloc. Asta pentru că Lora şi Dan vor locui, separat, într-un bloc din complexul rezidenţial Rin, fiecare în câte un apartament cu două camere.

Keo şi Andreea Bălan împart o vilă în Băneasa

S-au despăţit în aprilie, după 8 ani de relaţie, însă povestea lor a luat o întorsătură ca într-o telenovelă. Keo şi Andreea Bălan (30 de ani) tocmai îşi terminaseră de construit o vilă de 350.000 € în Băneasa, când s-au transformat, din iubiţi, în duşmani. Noroc că locuinţa era ridicată în sistem duplex, aşa că fiecare s-a mutat în partea lui de casă, iar ulterior au început să-şi ducă acolo şi noii iubiţi: Keo pe Misty, iar Andreea pe americanul Michael Tracy.

 

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-au-ramas-vecini-de-nevoie-dupa-despartire-nevasta-de-langa-casa-niciodata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava