Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest week-end, în Suceava au fost semnalate două infracţiuni de furt a unor biciclete. Astfel, o femeie de 47 ani din Suceava sunat vineri dimineaţa la „112” pentru a reclama faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din uscătorul aflat la parterul blocului în care locuieşte.
A doua zi, o altă femeie din Suceava, în vârstă de 33 de ani, a sesizat poliția despre faptul că în cursul zilei de sâmbătă persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în intervalul orar 16.00 – 17.00, persoane necunoscute, prin înlăturarea sistemului antifurt, i-au sustras o bicicletă în valoare de 450 lei, din scara blocului în care locuieşte.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.
Într-un comunicat de presă, poliţiştii recomandă ca bicicletele să fie depozitate doar în spaţii închise şi asigurate cu sisteme de siguranţă. „Nu lăsaţi bicicletele nesupravegheate în parcuri sau înafara magazinelor, pentru că, prin natura lor, reprezintă o ţintă uşoară pentru hoţi care îşi pot asigura imediat scăparea, deplasându-se chiar cu obiectul infracţiunii – respectiv bicicleta în cauză.
Asiguraţi blocarea roţilor cu lanţuri speciale şi alte sisteme de siguranţă. Nu depozitaţi bicicletele în zone neiluminate, în scări de bloc, mai ales dacă nu sunt prevăzute cu interfon.
Păstraţi documentele de achiziţie şi alte date de identificare a bicicletelor”, se precizează în comunicatul Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava